Wat doet een bedrijf in het poetsen van auto’s in Breda?

Teun's car cleaning

Teuns Car Cleaning is een voorbeeld van een bedrijf waar je je auto kan laten poetsen in Breda. Door het regelmatige gebruik van de auto kan het zo zijn dat je auto na enige tijd aan een grondige schoonmaakbeurt toe is. In zo’n geval kan je hem zelf schoonmaken, maar je kan er ook voor kiezen om de auto te laten poetsen door een bedrijf dat daar gespecialiseerd in is. Zij zijn bekend met elk vuiltje en weten precies hoe jouw auto op de juiste manier wordt gereinigd. Aan jou de keuze of je alleen de buitenkant van de auto gepoetst wil hebben, of dat je ook de binnenkant van een frisse schoonmaakbeurt voorziet. Professionele bedrijven als Teuns Car Cleaning zorgen voor een resultaat dat lang mee gaat, zodat je weken plezier kan hebben van je gepoetste auto.

 

Het poetsen van de binnenkant van een auto in Breda

Niet alleen de buitenkant van de auto maar ook de binnenkant kan na verloop van tijd aardig vies worden. Denk aan stof op het dashboard wat je lastig zelf weg kan halen, onmogelijke vlekken in de bekleding of een bepaalde vieze geur die je met geen mogelijkheid uit de auto krijgt. Bedrijven in het poetsen van auto’s in Breda, waaronder Teuns Car Cleaning, zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van auto’s. Zij zijn in het bezit van bepaalde apparatuur die jij waarschijnlijk niet in huis hebt. Vlekken worden, afhankelijk van soort vlek, geëlimineerd met behulp van een stoombehandeling. Hoe groot te vlek in je auto ook is, de autopoetser laat elke vlek verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt zo’n stoombehandeling ervoor dat alle bacteriën uit je auto verdwijnen. Dit is vooral tijdens de huidige Coronacrisis mooi meegenomen, vooral als je vaak mensen in je auto vervoerd. Als je regelmatig vlekken in je auto hebt is het wellicht te overwegen om je auto een UPT behandeling te geven, waarbij viezigheid zich veel minder snel aan de bekleding hecht.

 

Het poetsen van de buitenkant van de auto in Breda

Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van de auto is belangrijk om schoon te houden. Het kan natuurlijk zo zijn dat je auto door de loop van de tijd vies is geworden en je hem daarom graag een poetsbeurt wil laten geven bij een bedrijf als Teuns Car Cleaning. In sommige gevallen is het echter zo dat de auto enkele krassen in de lak hebben opgelopen. Ook daar kan je terecht bij een bedrijf in het poetsen van auto’s in Breda. Aan de hand van een techniek, genaamd polijsten, kunnen kleine krasjes in de lak van de auto weggehaald worden. Voor grotere krassen of kleurverandering in de lak is een speciale lakbehandeling vereist. Deze behandeling zorgt ervoor dat jouw auto er weer als niet uit ziet, zelfs wanneer de auto al enige jaren meegaat. Twijfel niet langer en laat jouw auto poetsen in Breda bij een gespecialiseerd bedrijf als Teuns Car Cleaning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *