Aannemer Drachten

Aannemer Drachten

Drachten is de op één van grootste plaats van Friesland. Na Leeuwarden heeft Drachten de meeste inwoners. Ondanks de grootte van de plaats is Drachten niet een stad, maar een dorp. Drachten komt dan ook in de Elfstedentocht niet voor. Desondanks is Drachten een plaats met vele mogelijkheden om te wonen en te werken. Er is de laatste jaren veel geïnvesteerd in een prettig woon- en werkklimaat. Met de komst van het industrieterrein Drachten Azeven heeft Drachten er een flink aantal vierkante kilometers werkgelegenheid bijgekregen. Daarnaast is Drachten nog altijd de plek waar Philips een fabriek heeft en zijn er daarnaast talloze winkels, fabrieken en andere bedrijven. Als je van plan bent om je te gaan vestigen in Drachten, om te wonen of om te ondernemen, is het verstandig om eerst goed om je heen te kijken. In welke wijk wil je graag wonen? Is dit industrieterrein de meest geschikte locatie om te ondernemen? Als je van plan bent om te bouwen in Drachten is het handig om een aannemer met je plannen mee te laten kijken. Hij is bekend met de uitdagingen en de mogelijkheden. Zoek je een aannemer in Drachten, dan zit je hier goed.

Een woning bouwen in Drachten

Drachten wil je meemaken. Dat is al jarenlang de slogan van de op-een-na-grootste plaats van Friesland. Er is een hoop te doen en te beleven in Drachten. Op het gebied van uitgaan is er van alles te beleven. Op De Kaden kun je bijvoorbeeld terecht voor een hapje en een drankje of een hele avond uitgaan. Maar er is meer. Je kunt uitgebreid shoppen in het centrum (waar overdekt parkeren nog gewoon betaalbaar is!) of op de meubelboulevard. In Drachten zijn er verschillende wijken waar het prettig wonen is. Een aantal wijken is net een dorpje op zich. Voor (jonge) gezinnen of juist ouderen zijn er mooie wijken waar nog naar hartelust gebouwd kan worden. Wil je graag een woning dan is dit het moment om je te oriënteren op de mogelijkheden.

Ondernemen in Drachten

Drachten ligt aan de rand van de Noordelijke Friese Wouden. Een gebied dat zich van oudsher kenmerkt als handelsgebied. Dat is ook in Drachten te merken. Door de jaren heen vestigden zich hier verschillende (grote) bedrijven. Het ondernemersklimaat is goed in de gemeente Smallingerland, waar Drachten onder valt. Wellicht is Drachten dé plaats om je met je onderneming te vestigen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *